ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

четвъртък, 12 април 2012 г.

Най-големите загадки на ХХ век – I I I част


1968 година



Na 28.03.1968 загива първият космонавт на Земята Юрий Гагарин. Официалната версия за гибелта му е предизвикала много спорове, а според думите на Ванга той не е умрял, а е бил „взет“.

1969 година


Землянин прави първи крачки по Луната. Само че споровете във връзка с реалността на кацането не стихват и до днес…

1977 година


На 20 септември, в 4 часа сутринта, станало „Петрозаводското чудо“. Над главната улица на града забелязали НЛО под формата на звезда - много ярка, с излизащи от нея червени лъчи. След това се разпръснал под формата на огнен дъжд, а обекта бил наблюдаван над целия Север на Русия и във Финландия. Интересното е, че в стъклата на горните етажи били намерени отверстия с големи размери и остри крайща.

1982 година


На един от корабите на Черноморски флот, който се намирал в Цемеския залив, спрели часовниците на всички, които били на борда .

1986 година


На 29 януари , близо до хълм „Височина 611“ (край Далнегорск), станала катастрофа на НЛО. На мястото на катастрофата откривали различни видове металически топчета с отворчета в тях, черни стъкловидни частици с тегло до 30 мг , разпръснати люспи от кварцови влакна с дебелина 30 микрона, с формата на око… Всяко влакно било съставено от още по-тънки кварцови снопчета, вътре в които била вградена златна нишка.

1987 година


На крайбрежието на Бразилия изскочили 2000 делфина. Такова масово самоубийство се повторило през 2009 година, но на бреговете на Нова Зеландия.

1989 година



Това е времето вече на четвърто масово самоубийство на китове край бреговете на Чили, при което загинали 140 кита…

1991 година



На 12 април в Сасово, Рязанска област, станал взрив по време на прелитане на НЛО над града. Над мястото на кратера се регистрира аномална активност - излизат от строя електронните прибори, а калкулаторите се препрограмират.

1993 година



Само за 10 месеца близо до Западна Микронезия, в „тихоокеанския триъгълник“ , изчезват 48 кораба, с над 200 моряци.

1994 година


Недалеч от Челяковице (Чехия) било намерено странно погребение от края на Х — началото на ХI век. Било наречено „гробище на вампири“, тъй като от 13 останки , в 11 гроба мъртъвците били погребани с трепетликови колове в сърцето. Освен това на някои тела били откъснати ръцете от китките, а също и главите.

1996 година


Първата затворена екосистема е била открита в румънската пещера Мовиле. Там 30 вида ракообразни, паяци, стоножки, насекоми и растения в пълна тъмнина и изолирано са живели през последните 5 милиона години.


Реклама

Statistics

eXTReMe Tracker

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics