ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

петък, 10 февруари 2012 г.

Какво може да се случи на член на екипажа на самолет по време на полет…



Пилот на самолетната компания Chatauqua Airlines случайное заключил в тоалетната по време на полет. За това е съобщил The New York Post.
командирът на самолета, изпълняващ рейс от от Ашвил, Северна Каролина, в Ню Йорк на летище "Ла Гуардия", решил да отиде в тоалетната, преди кацането. Само че вратата се заключила и той не могъл да се върне в пилотската кабина.Самолетът вече кръжал над летището. За да се измъкне, той започнал да бие с юмруци по вратата . Привлечен от звука, дошъл един от пътниците, когото пилотът помолил, да отиде и да разкаже на колегите му в пилотската кабина, за повредената заключалка.
Само че колегите му заподозрели, че опитващият се да влезе при тях мъж, е евентуален терорист. Освен това на втория пилот се сторило, че пътникът говори с близкоизточен акцент. За извънредното произшествие , тайнственото изчезване на командира на полета и за подозрителния чужденец, който се опитвал да влезе в пилотската кабина, той веднага докладвал на наземните служби….
Диспечерите препоръчали, спешно да се предприеме принудително кацане. За посрещане на самолета били изпратени полицаи и агенти на ФБР, а поради произшествието даже се свързани с изтребители. В този момент капитанът най-на края успял да излезе от тоалетната. Стигайки до кабината, заявил на служителите от командната кула, че няма никаква опасност за полета….

Реклама

Blog Archive

Statistics

eXTReMe Tracker

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics