ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

вторник, 7 февруари 2012 г.

На летище „Орли“ работят холограми

В просторната чакалня № 40 на основната въздушна врата на Франция, летище „Орли“, са се появили първите „виртуални служители“. Живите хора там са заменени с холограми на някои работници.Те са много приветливи и винаги ще подскажат кога и къде започва кацането на самолет на интересуващия Ви полет.
В залата има 3 холограми. Това са виртуални изображения на напълно реални хора, които работят на летището. Тези хора просто са дали съгласие за използване на тяхната външност в света на цифровите технологии



Използването на холограми за сега е под формата на тестване, но, както кават разработилите това нововъведение, „виртуалните служителки“ са станали много популярни сред туристите. Така че не е изключено холограми да се появят и в други летища на страната. Всъщност, преимуществото на „цифровите служителки“ е съвсем ясно - те работят без почивка 24 часа в денонощието.
Всъщност, профсъюзите на Франция не гледат с добро око на холограмите, тъй като се опасяват, че може по този начин да се окажат на улицата армия от служители, трудоустроени в транспортната схема на държавата.

Реклама

Blog Archive

Statistics

eXTReMe Tracker

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics