ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

четвъртък, 25 август 2011 г.

Кой е построил пирамидите в Египет? (хипотези и факти)


Ние, обикновените хора, притежаващи стандартни познания в областта на историята, и до ден днешен наивно вярваме, че написаното в учебниците е самата истина. Само че учените от много време скриват от нас алтернативната теория за това, кой в действителност е построил египетските пирамиди. И разбираемо защо тя съвсем не се вписва в нашето разбиране за устройстото на света.....
По целия свят хората намират части от скелети, а понякога и цели погребения на гиганти, и то както на сушата, така и под водата. Изследователи, изучаващи този феномен, събират все повече нови факти и имат вече напълно обоснована теория за това, какво се е случило на планетата Земя преди около 12 до 20 хиляди години.. Оказва се, че нашата планета е била населена от хора-гиганти, които били с ръст между 4 и 12 метра, имали колосални умствени възможности и изключителна сила.
Много е възможно, точно тези исполини да са построили египетските пирамиди.Освен това много учени са на мнение, че цивилизацията на Атлантите действително е съществувала, а и скоро е била открита Атлантическа аномалия, източник на която е пирамида със специален кристал, което е поредното доказателство за това.

Пирамидите служели за приемане на космическа енергия, чийто характер и начин на употреба още не са достъпни за нашата цивилизация. Едва след изчезване на гигантската раса представители на много по-млади цивилизации започнали да използват построените пирамиди за ритуални цели, покланяйки се на своите богове. Такива били шумерите, древните маи и, разбира се, египтяните. Те приспособили пирамидите за гробници на фараоните, смятани за синове на боговете. От всичко това се налага изводът, че египетските пирамиди съвсем не са дело на самите египтяни. В тази теотия обаче съществува един главен въпрос: как са могли да съществуват и защо са изчезнали тези гиганти?
Около тази загадка са възникнали неимоверно количество хипотези, които понякога приличат на творения на писател – фантаст. Една от тях се явява версията за четирите луни. Учените твърдят, че в далечното минало гравитационното поле на Земята било съвсем различно, а същото може да се каже и за атмосферното налягане. При такива условия големият ръст бил нещо нормално, а хората-гиганти се чувствали отлично. Даже по продължителност на живота те можели да се сравняват с библейските дълголетници. Тази идилия била прекъсната от глобална катастрофа - падане на три луни върху повърхността на Земята. Съществуват, обаче, и изследователи, които изцяло опровергават теорията за катастрофа, а и наличието на толкова луни. Като доказателство посочват, че ако нашата Луна се приближи до повърхността на Земята до критична точка, наречена предел на Роше, тя просто ще бъде разкъсана на части.
Съществува и друга, по-правдоподобна, макар и не по-малко екзотична теория, според която гравитацията на планетата действително е била различна от сегашната, а около Земята, подобно на пръстените на Сатурн, кръжал пояс от астероиди и лед. Благодарение на това атмосферата била прекалено наситена с кислород, концентрацията на който позволявала да се развиват гигантски хора, а също така и гигантски животни. Но изменението на полюсите довело до разпадане на този пояс , който преминал в състояние на водата на повърхността на нашата планета. Тази катастрофа погубила гигантската цивилизация и довела до изменение на климата.
Каквото и да е било, фактът за съществуването на гигантска цивилизация, построила пирамидите, е все по-трудно да се отрича, макар че учените не могат да възприемат такава информация - също както и това, че хората са живели още по времето на динозаврите, а не са произлезли от маймуните доста по-късно....

Реклама

Statistics

eXTReMe Tracker

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics