ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

неделя, 24 юли 2011 г.

Розово коте?!! Това не е измислица...



Жител на китайския Ланчжоу намерил на улицата безстопанствено розово котенце с жълта панделка на вратлето.
Яо Сянхай, който намерил животното разказал, че отначало не повярвал на очите си и приписал странния вид на котето на зрителна измама. Само че след като го огледал както трябва, видял, че котето наистина е розово. По какъв начин козината на животното се е оцветила така, не е известно. Когато Яо Сянхай го изкъпал, цвета на козината му не се променил.

В момента се издирват собствениците на розовото коте, но до сега те не са сигнализирали в службата за контрол над безпризорни животни, за липсата на своя домашен любимец. Иначе котето по нищо не се отличава от останалите мъркащи. То е игриво, добре се храни и обича да играе.
Случаят с розовите котета в Китай не е единствения за 2011 година. През май, в предприятие за производство на бетон в Англия, били намерени 4 котенца, козинката на които била оцветена в розово. Специалистите предположили, че оцветяването се е получило в резултат на контакт с червен оцветител, използван в производството. Котетата, които били наречени :Розовата пантера, Клузо, Дасти и Сериз, били настанени в приют за безпризорни животни, където служителите започнали да ги отмиват. По тяхно мнение за пълното възстановяване на естествения им цвят, ще са нужни няколко месеца.

Реклама

Blog Archive

Statistics

eXTReMe Tracker

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics