ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

сряда, 22 юни 2011 г.

Още нещо за гигантските обекти около Слънцето....


Изследователи, наблюдаващи слънцето, са видели около него странни обекти. На поместените в Интернет видеозаписи добре се вижда, как непознати обекти летят редом със светилото. При това едни излитат от него, а други влитат. Както отбелязват средствата за масово осведомяване, кадрите на НЛО не са някакви любителски, а са направени от НАСА, с помощта на космическите обсерватории SOHO и STEREO, наблюдаващи Слънцето. Някои ентусиасти са провели свое разследване, събирайки заедно получените снимки на Слънцето, и са получили доказателства за придвижване на обектите във времето. При увеличение на тези обекти излиза, че всички те имат еднотипен строеж, и много напомнят на летателни апарати с гигантски размери. Макар че някои експерти се отнасят към получените данни много скептично, твърдейки, че това са дефекти на лентата, не са в състояние да обяснят тези аномалии.

В НАСА тези странности не се коментират, което веднага е породило подозрения, че специалистите скриват съществуващата информация. След като видео за НЛО се появило в Интернет, от официалният сайт NASA STEREO изчезнали първоизточниците , или ако трябва да сме точни, от кадрите изчезнали НЛО. Обвинението е, че са ги изтрили, или по-точно - изтрили са онези обекти, които имали сложна форма , която, явно, е била ръкотворна.Интересна е версията, разработена някога от Айнщайн и колегата му Розен. Те изследвали възможността за съществуване на „червоточини” или „къртичини” - коридори на изкривеното пространство-време, които може да съединяват отдалечени части на нашата Вселена, а също и миналото с бъдещето. Дължината на такъв коридор може да бъде много мизерна, но всъщност тези коридори съединяват разстояния, измервани с милиарди светлинни години. Сега учените предполагат, че тези „къртичини” се скриват вътре в звездата и съединяват не две точки от Космоса, а няколко центрове на доста масивни тела, например - две отделни звезди. Според една от хипотезите, подобни „къртичини” - тунели, свързващи отделни части на пространството като „звездни врата” , могат да се ползват от нашите „братя по разум” за бързо придвиждане до и „в” отдалечени области на Вселената.
„ Входът в тунелите може да прилича на „черна дупка”, a размерът може да бъде различен - от звезда, до прашинка - казва на конференцията на "SETI-XXI" академика от Руската академия на науките и директор на Астрокосмическия център ФИАН, Николай Кардашев - Стигаме до нова и много сложна концепция за структурата на Вселената, откриваща принципно нови възможности за общуване с „братята по разум”..."

Реклама

Statistics

eXTReMe Tracker

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics