ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

сряда, 7 април 2010 г.

Пещерата на скелетите

В Тайланд, недалече от устието на река Квай, в джунглите, може да посетите пещера, наречена Пещерата на скелетите. За нея се разнасят интересни легенди, а славата и е полумистична.
По начало пещерата се е смятала за измислица и тези, които вярвали в нейното съществуване, били малко. Само местните жители вярвали, и даже се стараели да не минават близо до това място.
Когато в джунглата изчезнал ученият Дейвид Водла, по следите му тръгнала експедиция, която, търсейки го, се натъкнала на хълмове, напълно потънали в гъсталаци. Местните жители казали, че това е проклето място, където живеят магьосници –людоеди , и отказали да вървят по- нататък.
Това странно място било обсипано с редица отровни растения, а и всяка крачка се срещали отровни змии.
Още преди да тръгне на своето пътешествие, Водла описал в дневника си пещера, в която се правели жертвоприношения на хора . Именно към нея той се отправил, и
именно от там не се върнал...


Експедицията, която тръгнала по следите му, бързо намерила необходимото място . Нощем от там се носели странни и плашещи звуци, но денем всичко било спокойно и нямало нито едно доказателство, че тя е обиртавана някой жив човек.
Когато членовете на експедицията влезли вътре, те били потресени от видяното.

Навсякъде било осеяно с човешки трупове – едни висели, а други седели, облегнати на стената. Всички трупове имали еднакви травми - счупени череп и гръден кош. Никой до този момент не може да даде точно обяснение, от къде са се взели толкова много трупове, но звуците от пещерата се чували всяка нощ и приличали на звук от чукане на кости, , а труповете променяли своето положение. Влизайки там всеки ден, може да се наблюдават различни пози на един и същ труп.

Опитали се за през нощта да скрият оператора, за да може да заснеме с камерата какво става в пещерата, а на сутринта го намерили мъртав, а на един от скелетите имало прясна човешка кръв...

Реклама

Blog Archive

Statistics

eXTReMe Tracker

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics