ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

понеделник, 5 април 2010 г.

Студенти заснели в Китай загадъчен летящ обект

Ако се вярва на многобройните очевидци, то НЛО се появил в небето на пристанище Нинбо, в североизточната китайска провинция Джецзян още през март. Тогава е заснет от студенти от местния университет с мобилен телефон, а до няколко дни попаднал в мрежата.
При внимателно разглеждане от близо се оказало, че става въпрос за истинска „летяща чиния”. Тя се въртяла и святкала с някакви кръгчета отстрани.
„Летящата чиния” се появила внезапно и също толкова внезапно изчезнала. Или много бързо отлетяла.
Кадрите били прегледани от експерти. Операторите не могли да бъдат уличени в каквото и да било подправяне. Остава само едно: извънземните са долетели! Но в това е някак трудно да се повярва... Или, ако трябва да сме точни, съвсем не се вярва..

Сегашната визита на НЛО съвсем не е първата. За последен път не по-малко загадъчен обект е долетял миналата година по време на слънчевото затъмнение. Тогава китайските астрономи , сътрудници на обсерваторията на националната
академия на науките , 40 минъти снимали НЛО на видео.
В интерес на истината, отначало се появили снимки, направени от любители. Те „хванали” един обект, много приличащ на „летяща чиния”, готвеща се да наблюдава слънчевото затъмнение от 22 юли 2009 година. По думите на очевидци НЛО променял цвета и формата си. Отначало изглеждал сивкав, а след това силно потъмнял. Бил елипсовиден, а след това „се изтеглил” и заприличал на пура.


Скоро към таинството се включили и професионалистите – астрономи от обсерваторията на Националната академия на науките (Purple Mountain Observatory in Nanjing, China), които официално заявили, че са наблюдавали и снимали обекта.
Информитайки обществеността, представител на Националната агенция на науките Джи Хай-шенг (Ji Hai-sheng) отбелязал: „Китай откри редом със Слънцето непознат обект. Неговата физическа природа се изучава. Персоналът е насочен към изучаване на получените данни. Резултатите от изследванията се очакват след около година.”
Според китайския учен , за сега е рано да се правят каквито и да било предположения, че НЛО е бил открит и заснет. Но годината все- още не е изминала, и да се чакат обяснения от китайците е твърде рано...

Реклама

Blog Archive

Statistics

eXTReMe Tracker

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics