ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

сряда, 31 март 2010 г.

За хората с невероятни способности... (4)

Даниел Смит - "Човекът- каучук"



И Даниел Смит (Daniel Smith) –човекът- каучук от САЩ, фугурира в книгата на Гинес, но той е петкратен рекордьор. Започнал да огъва тялото си, когато бил на 4 години и не смятал, че прави нещо изключително. Но когато разбрал какъв талант притежава, избягал от дома си с циркова трупа.

От този момент до сега неговите участия са непрестанни - не само в цирка, но и множество телевизионни и шоу програми ,в много акробатични представления сред
които Men in Black 2, HBO's Carnivale, CSI: NY, и прочие.
Най-гъвкавият човек на планетата прави със своето тяло невероятни неща: без особен труд минава през отвора на ракета за тенис, както и през седалката на тоалетната чиния, а умее и да се свива в невероятни възли и композиции.и може да мести сърцето си в гръдния кош. Според лекарите невероятната гъвкавост му е дадена по рождение, а той я е довел до съвършенство.

„Всеядният” Майкъл

Своите удивителни способности французинът Майкъл Лотито (Michel Lotito) открил, когато бил 9 годишен. Тогава за пръв път изплашил до смърт родителите си, като изял телевизора. Когато станал на 16, започнал да забавлява хората, „похапвайки” метал, гума и стъкло. Интерсното е, че и до сега в организма на роденият през 1950 година французин не са се проявявали странични ефекти, дори когато изяденото е било отровно.

Обикновено обектът се разглобява на детайли, реже се на парчета и Лотито ги поглъща, попивайки си вода. „Мосю , Изяж всичко това „ - така в книгата за рекорди на Гинес наричат всеядния Майкъл. В нея той е попаднал, защото изял самолет „Чесна 150”, За да се справи със самолета са му били нужни цели 2 години - от 1978 до 1980 година, като е изяждал примерно по килограм самолет на ден.
Последният рентген е показал, че в организма на Лотито все още има късчета метал. А на е умрял , само защото стените на стомаха му са два пъти по- дебели от тези, на средностатистическия човек.

Реклама

Blog Archive

Statistics

eXTReMe Tracker

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics