ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

понеделник, 29 март 2010 г.

За хората с невероятни способности... (2)

„Кралят на изтезанията” Тим Кридланд

Тим Кридланд (Tim Cridland) е човекът, който не изпитва болка. Още като ученик е поразявал останалите и се е славел като „кралят на изтезанията”. Без да мигне, той е пронизвал ръцете си с игли и безболезнено изържал на всяка жар и студ.


Сега демонстрира ужасяващи неща пред многобройна публика в цяла Америка. Само че за целта се е наложило дълго време да изучава анатомия – в крайна сметка, когато човек е наблюдаван с възхищение, безопасността е на първо място.
При направените изследвания се установило, че прагът на болка при Тим е по- висок, отколкото при средностатистическия човек, а иначе по нищо не се отличава от всички останали хора: нито по уврежданията , които получава вследствие пробожданията, нито по вероятността от летален изход, в следстие тези увреждания.

Тай Нгок – човекът, който не е спал толкова години...


64 годишният виетнамец Тай Нгок (Thai Ngoc) , е забравил какво е сън от 1973 година, когато преболедувал от треска.

Той не знае как се отразява безсъницата върху здравето на човека, но се чувства съвсем здрав и може да си гледа стопанството не по-лошо от който и било друг. За да потвърди своето мнение, той споменава, че всеки ден носи по два петдесет килограмови чувала с тор на няколко километра от дома си.

При направените медицински изследвания лекарите не са открили никакви заболявания у виетнамеца, с изключение на леко отклонение въ функциите на черния му дроб.

Реклама

Blog Archive

Statistics

eXTReMe Tracker

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics