ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

неделя, 28 март 2010 г.

За хората с невероятни способности... (1)

Клаудио Пинто - един от най- удивителните хора на планетата


Клаудио Пинто (Claudio Pinto) от град Бело Оризонти и е известен още като човекът с опулените очи. Той е способен да опули очите си така, че те да излязат на 95% от очната орбита, което ще рече да изпъкнат с 4 сантиметра...
Направени са му множество медицински изследвания и лекарите казват, че никога преди не са виждали човек, който да е в състояние да направи подобно нещо с очите си.
„Това е много лек начин да си изкарвам пари. Очите ми могат да изпъкнат с цели 4 сантиметра, но това е подарък от Бога и аз се чувствам щастлив: - казва Клаудио.


С Кевин Ричардсон сред хищните котки


Кевин Ричардсон (Kevin Richardson) е човекът, който винаги разчита на своя инстинкт, когато дружи със семейството на котките. Само че в случая се отнася не за домашните котки, а за хищните. Без ни най- малко опасение за собствения си живот, Кевин може да прекара нощта с лъвове.

Гепардите и леопардите са способни , когато искат за секунди да разкъсат човек Дори и недоверчивите хиени до такава степен са свикнали с него, че му разрешеват да вземе на ръце техните новородени.

Ричардсон разказва, че винаги претегля риска и се обляга на инстинкта си. До сега не се е доближавал до някое животно, ако е усещал, че нещо не е наред, Неговото оръжие е търпението и никога не използва шокова палка, прът или верига и колкото и да е опасно, за него е удоволствие.

Реклама

Blog Archive

Statistics

eXTReMe Tracker

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP  

Web Analytics